Vind din andel af de store kontanter i Hot Turbos

300x250Kom ind til PokerStars og spil med i de nye Hot Turbos turneringer. Vind store kontanter i de daglige turbo turneringer med masser af garanterede pengepræmier.

Kan du lide at spille online poker med fart over feltet, hvor det hele går lidt hurtigere end normalt. Og hvor du kan vinde kæmpe store skattefrie pengepræmier, med de store garanterede pengepræmier. Så skal du ikke tøve med at logge dig ind på din PokerStars konto, og melde dig til en eller flere af de daglige turbo turneringer.

Hver dag kan du logge dig ind på din PokerStars konto, og se det store udvalg af turbo pokerturneringer. Hele 13 online turbo pokerturneringer bliver der spillet hver dag hos PokerStars, og du må spille med i dem alle hvis d har tid og lyst til det.

Noget af det fedeste ved at være kunde hos PokerStars det er, at der altid er et suverænt udvalg af forskellige online pokerturneringer. Der er mulighed for at spille poker både dag og nat hos PokerStars, og det er uanset om du holder af at spille cashgame eller turneringspoker.

Hvis der ikke starter den ene form for pokerturnering, så starter der en anden form for turnering. Der er både pokerturneringer med store og små indskud, samt turneringer med normal og med turbo struktur. Der er efterhånden flere og flere der er blevet vilde med at spille turboturneringerne hos PokerStars.

Det skyldes måske, at de er overstået langt hurtigere end de traditionelle online turneringer. Fordi at blinds stiger langt hurtigere, og oftere har de også en meget mere stejl blindstruktur. Det betyder naturligvis, at der er lidt mindre poker, men til gengæld langt mere action.

Du kan spille med i de mange daglige turboturneringer hos PokerStars, med indskud helt nede fra $0.55 og op til $75. Ligesom med indskuddene så varierer de garanterede pengepræmier selvfølgelig også, afhængigt af størrelsen på indskuddet.

Der er garanterede pengepræmier fra $2.500 og helt op til $30.000 for den største af Hot Turbo turneringerne. Så der er altså plads til både de store og de små turneringer, hvor der kan vindes rigtig mange og store kontante pengepræmier.

Du skal bare være kunde hos PokerStars, og have penge på din konto til at spille for. Så er du altid velkommen til at spille med i så mange af turneringerne som muligt.

PokerStars tilbyder at man kan åbne en gratis konto hos dem, og hvis man skriver PSP5957 i det øjeblik man bliver bedt om en PokerStars bonuskode. Vil man automatisk være berettiget til, at gøre krav på op til $600 i forbindelse med dit indskud til PokerStars.

 

PokerStars -->> Tilmeld her