Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Party Poker inviterer dig med til WPT Bohemia

Man kan roligt sige at der sker en masse nye ting omkring World Poker Tour lige for tiden, og selvom det kun er få uger siden at Prag blev udnævnt som nyt fast inventar på turen har WPT nu også valgt at gøre Bohemia til en del af deres fantastiske turneringsserie.

Bohemia er en stor og spændende by i Tjekkiet hvor du altså nu også har mulighed for at vinde et WPT trofæ, og hvis du kunne tænke dig at blive den første vinder i den nye by for World Poker Tour har Party Poker et rigtig godt tilbud til dig.

Vind komplet pakke

Fra den 10. oktober og frem til den 10. november giver Party Poker dig mulighed for at vinde en pakke til WPT Bohemia online. Hver uge finder du en online finaleturnering hvor mindst 1 spillere vil modtage et sæde til den store event, og hvis du vil med skal du altså få oprettet en konto hos Party Poker så du kan være med til finalen. Der er altså 1 pakke garanteret hver uge frem til starten af november måned, så det er bare med at komme i gang.

Alt inkluderet

Party Poker er ganske klar over hvor vigtigt det er at du får så god en oplevelse som muligt, og derfor vil hver pakke til WPT Bohemia indeholde indskud til selve turneringen, $400 i lommepenge og hotelophold under hele turneringsserien. Ydermere vil Party Poker sørge for at du får den bedst mulige oplevelse ved at være til rådighed 24 timer i døgnet med alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med turneringen.

Kunne du tænke dig at blive den første vinder ved den nye WPT destination i Bohemia så opret din konto med koden RIDE500 nu og få desuden op til $500 i bonus.

Vind WPT pakke her!