Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Optjen point ved at spille hos Full Tilt Poker

For at give dig en ekstra god grund til at spille online poker hos Full Tilt Poker vil alle nye spillere automatisk optjene spiller-point efter hvor meget aktivitet de har ved de ægte penge borde. Dine optjente point hos Full Tilt Poker kan bruges til et væld af spændende ting. For de store spillere kan man med fordel spare point op til en eller flere af de spændende gaver i den store online butik, mens knap så aktive spillere kan købe sig ind i STT og MTT turneringer for deres optjente point. Hvordan du bruger dine optjente point hos Full Tilt Poker er helt op til dig selv. Selv hvis du er en aktiv turneringsspiller er der masser af spændende satellitturneringer hvor du f.eks. kan kvalificere dig til The Sunday $750.000 GTD turnering eller The Sunday Brawl.

Spar op til store gaver

Hvis man er meget aktiv med at spille online poker kan det dog stærkt anbefales at spare ens point op til en af de store gaver i den store butik som Full Tilt Poker tilbyder deres kunder. I butikken kan du købe diverse artikler som fjernsyn, computere, tøj og en masse andre lækre ting. Betalingen sker gennem dine optjente point, og fragten tager Full Tilt poker sig også af. Det er noget der gør det meget attraktivt at spille hos Full Tilt Poker.

Foruden det attraktive point system hos Full Tilt Poker kan man som ny kunde også få en ekstra varm velkomst i form af en 100 % sign-up bonus. Din bonus afhænger af hvor stort et indskud du laver. For at få det mest mulige ud af denne bonus skal du indsætte $600. Ved at gøre dette vil du få $600 i poker bonus som løbende spilles fri mens du nyder de mange spændende ægte penge spil.

Benyt koden RIDERS600

Registrer dig med koden RIDERS600 hos Full Tilt Poker og få op til $600 i bonus og køb lækre gaver med dine points i den store online butik!

Optjen points her!