Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Online Poker

nordicbet_poker_bord

Her ses et online poker-bord hos NordicBet Poker. Er du på jagt efter et godt online pokerrum på nettet, kan vi anbefale NordicBet, hvor du får den største poker bonus i Danmark netop nu. Du kan læse mere om NordicBet Poker her.

 

Bliv bedre til online poker

Efter vores mening er online poker klart den sjoveste form for online gambling. Alene tanken om, at man spiller mod andre mennesker, og ikke mod huset (som man gør på et casino eller hos bookmakerne), gør at poker har potentiale til at blive rigtigt profitabelt.

Sagen er nemlig den, at vi mennesker laver fejl. Det er ikke nogen nyhed, og det gælder selvfølgelig også, når vi spiller online poker. De bedste spillere laver naturligvis færre fejl, og det er et resultat af god pokerforståelse og masser af træning. Har du styr på din online poker-strategi, er der gode chancer for, at du kan lukrere på dine modstanderes fejl ved bordene.

 

Hyppigste fejl i online poker

De mest hyppige fejl nye spillere laver i online poker er, at de spiller for meget ude af position og glemmer at have en plan for hånden. Når du er ude af position, skal du agere først på alle streets (flop, turn og river), og det er en stor ulempe. Derfor stilles der større krav til din starthånd, når du kan se, du kommer til at spille ude af position. Eksempelvis caller alt for mange fra Small Blind, hvor det måske ville have været bedre med et 3-bet (et re-raise) før floppet. I online poker er der tusindvis af forskellige scenarier, og der er mange variabler at tage med i sine betragtninger, når man analyserer en pokerhånd. Hvor stor er modstanderens stack? Hvor stor er potten? Hvad er modstanderens range? Ja, vi kan blive ved.

Chancen for at lave overskud på online poker, hvor du kan dygtiggøre dig og eliminere risikoen for at lave fejl ved bordet, er helt klart størst, når du stræber efter at sætte dig ind i poker-sandsynligheder og den mest basale strategi. Vil du op og bide skeer med de dyre drenge på nettets højeste takster, skal du ikke kun have økonomien, men også dine pokerskills i orden. Der sidder nogle super skarpe pokerspillere, som har set flere millioner flops, på disse takster, så hvis du er helt grøn i online poker, vil du nok blive kørt rundt i manegen.

Fortvivl dog ej, for der findes masser af kilder til viden om online poker, og en af disse af den danske pokerportal BonusRiders.dk. Her finder du også et stort udvalg af poker bonusser og artikler om poker i almindelighed.