Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Online Bookmakers

Når de store kampe i Superligaen, Premier League, Champions League og andre store fodboldturneringer løber af stablen, logger hundredtusinder af danskere ind hos deres foretrukne online bookmakers, for at se på odds på kampene og placere deres væddemål.

Intet kan nemlig booste spændingen i en fodboldkamp, som at smide en skilling på hvilket af holdene der vinder, hvem der scorer næste mål i kampen eller hvad kampen slutter.

Online bookmakers nu om dage, har bogstaveligt talt tusindvis af odds på display, døgnets 24 timer, og der findes ikke en online “bookie” med respekt for sig selv, som ikke også tilbyder muligheden for at oddse på kampene, mens de er i gang.

De fleste online bookmakers nu om dage, tilbyder også odds på meget mere end bare sport. Nu kan du også spille på udfaldet af det næste folketingsvalg, hvem der ryger ud af Vild Med Dans næste fredag og alt muligt andet politik og underholdning – fra både indland og udland – som er interessant for danskere.

 

Hvem er de bedste online bookmakers?

Konkurrencen er hård i det danske marked for de online bookmakers, som har ansøgt og fået dansk spillelicens hos Spillemyndigheden. Du finder ca. et dusin bookmakere i Danmark med dansk licens netop nu, og spørger man hvem der er de bedste online bookmakers netop nu, er det faktisk svært at give et entydigt og bestemt svar.

Det rigtige svar er nemlig, at de stort set allesammen har noget at byde ind med, og som gør dem interessante for danske spillefugle.

Der er selvfølgelig et par “sikre bets”, hvis man er på udkig efter en online bookmaker som leverer et bredt udvalg af odds, og hvor du nærmest aldrig må gå forgæves i jagten på et væddemål.

Tag f.eks. bookmakeren bet365, som her i 2016 er verdens største spillesite, og som i øvrigt også tilbyder både online poker og online casino. Her finder du odds på alt tænkeligt mellem himmel og jord, og så viser bet365 også livestream fra tusindvis af fodboldkampe, tenniskampe og meget andet hvert år.

Men også Danske Spil er selvfølgelig værd at nævne som “et sikkert valg”, fordi du her får adgang til Danmarks bredeste spiludvalg på nettet.

Hos Danske Spil kan du f.eks. også spille Lotto, hvilket selskabet stadig har monopol på i det ellers nyligt liberaliserede spillemarked, og Danske Spil udmærker sig også ved at have særligt mange odds på danske interesser, herunder dansk underholdning og dansk politik.

 

statelibqld_1_103856_bookmaker_m-_daly_and_assistant_ray_duncan_at_the_races_brisbane_18_april_1942

Folk har brugt bookmakers i generationer til at vædde på alverdens ting mellem himmel og jord. Her ses bookmaker M. Daly og hans assistent Ray Duncan tage imod væddemål på et væddeløb i Brisbane d. 18. april, 1942. (Fotocredit: Wikimedia)

 

Fordelene ved online bookmaking

Der er mange åbenlyse fordele ved online bookmaking for dig som gerne vil oddse. Den første der springer ind i hovedet, er naturligvis tilgængelighed. Vi anerkender selvfølgelig, at det er forholdsvist nemt at finde en tips-forhandler i gadebilledet i Danmark, hvor mange kiosker, tankstationer og supermarkeder giver dig muligheden for at spille direkte hos forhandleren, ansigt til ansigt, som i de gode gamle dage.

Men lad os også indse det med det samme. Det er som regel ikke, mens man står nede i Føtex, midt i alt indkøbsstresset, at man får placeret de bedste væddemål og vinderkuponer. Det er nok mere et “Lotto-moment”. Hold dig til at købe LynLotto i kiosken, og sæt i stedet dine picks på kampene hjemme fra sofaen hos din online bookmaker. Her kan du sidde og analysere statistikker, formkurver, skader og karantæner på dine udvalgte kampe i god ro og orden, og ikke jappe igennem kuponen, fordi du skal hurtigt hjem med dine madvarer.

Du kan spille fra mobilen, din tablet eller din PC, og du kan gøre det allesteder fra, hvor du har adgang til internettet. Har du influenza og ligger på sofaen, mens kampene skal til at starte? No problem, bare grib telefonen, log ind og spil på kampene, og glæd dig over, at du ikke skal ned i byen med influenza og smitte den flinke kioskejer.

Med de muligheder som findes med livebetting i dag, mens kampene er i gang, giver det også hele bettingoplevelsen et ekstra pift, at kunne spille hos en online bookmaker. Her kan du følge oddsenes udvikling på mobilen hele vejen gennem kampen, og så snart du øjner et rigtigt godt odds, tager det kun få sekunder at “få pengene ind”, som man siger.

 

Slut med at miste dine kuponer

OK, det er måske ikke noget, der sker for ret mange af os hele tiden og igen, men faktum er, at hvert eneste år er der tusindvis af oddset-gevinster, som aldrig bliver indløst hos forhandlerne.

Om det skyldes at ejerne af kuponer har bortlagt kuponen, aflæst et resultat forkert og kasseret kuponen i den tro, at der ikke var gevinst, eller fået stjålet kuponen sammen med tegnebogen i et tætpakket S-tog, skal vi ikke gøre os kloge på.

Det er dog værd at tænke på, at hvis alle disse kuponer var blevet spillet online, havde gevinsterne helt automatisk fundet vej til ejerens konto, uden mulighed for at smide vinderkuponen væk eller aflæse den forkert.

Pengesikkerhed er endnu en god grund til at vælge at placere sine væddemål hos en online bookmaker, fremfor hos den lokale spilforhandler.