Har du overblik over alle turneringerne hos Betsafe Poker

Hvis det kniber med at holde styr på alle online pokerturneringerne hos Betsafe Poker. Så åben Betsafe Poker og hold øje med den store pokerturneringskalender.

Hvis du også hører til blandt den slags mennesker, der ikke altid er lige god til at huske på datoer og tidspunkter. Så kan det godt være, at du skulle overveje at logge på din Betsafe Poker konto noget oftere. Her kan du altid se hvornår den næste pokerturnering den starter, og se det fulde turneringsprogram fra dag til dag.

Der findes næsten ikke noget værre end, at gå glip af sin yndlings pokerturnering. Bare fordi at man måske er en smule glemsom, eller man lige blev forhindret i et kort øjeblik. Bare fordi, at man ikke lige havde brugt bare 5 sekunder på, at gå til Betsafe Poker og åbne op for den store turneringskalender.

Selvfølgelig er der visse turneringer man aldrig glemmer tidspunktet på, fordi at de simpelthen er så populære at man ikke kan undgå at huske på dem. Men så er der også den slags turneringer, der måske kun bliver spillet i en begrænset periode. Og derfor der ikke så indprintet i dit hoved, som nu søndagsturneringen den er.

Hver dag bliver der spillet langt over 20 forskellige pokerturneringer hos Betsafe Poker, og det er både faste og ikke faste turneringer. Desuden kommer der hele tiden nye pokerturneringer til, så det er aldrig til at vide hvad der kommer til at ske hos Betsafe Poker.

Det eneste man kan sige med sikkerhed er, at der konstant bliver spillet online poker hos Betsafe Poker. Betsafe Poker har nemlig åbent 24 timer i døgnet, og har altid en masse forskelligt online poker at byde på.

Udover det gigantiske udvalg af forskellige online pokerturneringer, så byder Betsafe Poker også på masser af cashgame poker og naturligvis også Sit & Go poker.

Er det første gang du skal lave et indskud til din nye Betsafe Poker konto, så skal du endelig huske at tjekke alle deres indbetalingsbonusser ud, inden du laver din indbetaling. Du kan rent faktisk score helt op til 2.500 kroner i skattefri Betsafe Poker bonus, hvis du bare husker at bruge den korrekte Betsafe Poker bonuskode.

Du kan se en komplet oversigt over det store og skattefrie poker bonusprogram fra Betsafe Poker her.